Plusresan

En resa genom IVF:er, graviditet, lungemboli, komplikationer, Pylorusstenos, operation i Uppsala och det oändligt lyckliga slutet.

Hampus Dopdag

Jag är för trött och för rörd för att göra en längre uppdatering, den kommer en annan dag när vi har sammanställt lite bilder som andra har tagit. Själva ägnade vi oss åt vårt barn.  Vårt fina barn som inte har fällt en enda tår på hela dagen. Som somnade till de välkända visorna som vi har vaggat till ett hundratal gånger, och kusin Elins mjuka hand som smekte hans panna och kind i kyrkan, och sov sig igenom hela dopakten. Vårt fina barn som glad och nöjd minglade med oss under hela fikastunden för att sedan somna gott i sin vagn efter några timmar. Vår älskade älskling.

Det var en fantastisk ceremoni med ca 45 nära och kära som hade samlats. Hampus fina kusiner, mina brorsbarn, var involverade i dopet, fick hälla vatten i dopfunten och plaska med fingrarna i vattnet. Det var känslosamt och starkt och Ella, min fina väns dotter sjöng och spelade som en ängel. Det var så att kristallkronor sprack och ingen gick därifrån oberörd av hennes sånger, noga utvalda av oss med en tanke, mening och ett budskap bakom.

Regnet öste ner hemmavid när vi skulle ha trädgårdsfika. Men alla fantastiska släktingar och vänner med sina goda humör gjorde att det kändes som sol hela vägen. Partytälten kom ändå helt klart till sin rätt.

Även om många tårar föll så var det verkligen en glädjens dag. Och presenterna som vi har öppnat för oss själva här på kvällskvisten var fantastiska och perfekta, varenda en. Jag återkommer med en längre uppdatering längre fram.

1175311_10151694378073743_799870037_n

Single Post Navigation

One thought on “Hampus Dopdag

  1. Tack för att vi fick komma och dela Er och Hampus stora dag❤❤❤ kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: